YhteystiedotHaluatko bannerin Ratsuoriit-sivuille?Yhteystiedot:


Leila Kinnari-Wahren
leila.kinnari(ÄT)gmail.com
tai
leila_kinnari(ÄT)hotmail.com
Poista (ÄT) ja tilalle @
Puh. 050-411 6248

Vähähiidentie 238
14200 Turenki

Valokuvien kopioiminen ja luvaton käyttö (esim. suoralinkitys) on kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Kuvia ei luovuteta virtuaalitalleille.Ratsuoriit-sivusto on yhden hengen talkootyönä tekemä ja ylläpitämä yleishyödyllinen sivusto, joka esittelee suomalaiseen puoliveri- ja täysiverihevosjalostukseen hyväksytyt ns. "live"-oriit, eli oriit, jotka vaikuttavat tai ovat vaikuttaneet paikan päällä Suomessa. Sen tavoite on antaa tammanomistajille tietoa orivalinnan tueksi ja näin tukea suomalaista ratsujalostusta. Kuriositeettina se esittelee myös aiemmin maassamme vaikuttaneet jalostusoriit. Hevosten tiedoissa on keskitytty jalostuksellisiin arvoihin ja kilpailumeriitit puuttuvat toistaiseksi. Sivusto on perustettu 31.1.2004.

Tietolähteenä on käytetty asiavirheiden minimoimiseksi vain virallisia lähteitä, kuten erilaisia kotimaisia ja ulkomaisia kanta- ja sukukirjoja, kopioita oriiden rekisteritodistuksista tai hevospasseista, jälkeläisluetteloita, aiemmin vuosittain ilmestynyttä Jalostusoriit-julkaisua sekä Hippoksen näyttelyohjelmavihkosia. Kaikkien oriiden tiedot eivät ole täydellisiä sopivan lähteen puuttumisen vuoksi, mutta niitä täydennetään mahdollisuuksien mukaan. Olen koittanut keräillä oriiden sivuille myös linkkejä muille sivuille, joilla ori esiintyy. Kuvia ja linkkejä voidaan myös vaihtaa ja lisätä tarpeen mukaan. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Jos Sinulla on näistä oreista hyviä kuvia, joita voisit lainata Ratsuoriit-sivuston käyttöön, toimi näin:
  • Lähetä kuva sähköpostilla. Kuvan on oltava riittävän iso ja mieluiten tallennettu suurimmalla mahdollisella tarkkuudella esim. jpg-muotoon. Kuvan mukana (ei kuvaan "sisälle" tallennettuna) on mainittava kuvaajan etu- ja sukunimi ja mielellään myös kuvausvuosi.
  • Voit toki lähettää kuvan myös postitse. Kirjoita kuvan taakse tai erilliselle lapulle kuvaajan nimi ja mielellään myös kuvausvuosi. Skannaan kuvat tällöin itse tietokoneelle. Jos haluat alkuperäisen kuvan takaisin, laita mukaan yhteystiedoillasi varustettu palautuskuori.
  • HUOM! Sinulla on oltava lähettämääsi kuvaan täydet oikeudet. Kuvia ei anneta eteenpäin, noudatamme tekijänoikeuslakia.
Otan vastaan myös linkkilistalle sopivia linkkiehdotuksia.


Kuviaan ovat tähän mennessä ystävällisesti lainanneet:


Ulla-Maija Aaltonen
Merja Hacklin
Satu Juurinen
Leena Kahisaari
Jukka Kallunki
Pia Karhu
Kristiina Keskinen
Eevi Klaus
Carin Knape
Eija Komulainen
Katja Kuistila
Stefan Lafrentz (Anne Niemi)
Susanna Lindfors
Krister Lindh (Anna Toikkanen)
Eeva Lummikko
Paula Martiskainen
Nina Mikkonen
Helena Mäkelä
Anne Niemi
Leena Niemi
Arvak Nord (Ursula Turtiainen)
Niina Okkonen
Anna Pajanen
Liisa Palmroth
Eero Perttunen
Terhi Piispa
Anu Rantanen
Inga Rossi
Sini Salonen
Tuija Sipilä
Tarja Sopen-Luoma
Anne Teirisalo
Minna Tervonen
Anna Toikkanen
Hannele Tommila
Ursula Turtiainen
Tanja Ukkonen
Laura Vänskä

Suurkiitokset avusta!

Haluatko tähän bannerin?
Ota yhteyttä!


Copyright ©Leila Kinnari-Wahren 2004-
Webdesign ©Pet-Web 2012