Tervetuloa!

Kyrö San Allegro

Tämä sivusto pyrkii esittelemään suomalaisen puoliverihevosen (Finnish Warmblood) jalostukseen ja suomalaiseen täysiverihevosjalostukseen hyväksytyt ns. "live"-oriit (eli oriit, jotka vaikuttavat tai ovat vaikuttaneet paikan päällä Suomessa) kuvin ja mahdollisimman täydellisin tiedoin.

Vuoden 2015 oripäiviä vietettiin Ypäjällä 20.-21.3. FWB-kantakirjaan merkittiin seitsemän uutta oria. Oritestin suorittivat hyväksytysti 3-vuotiaat DIAMANT DE PLAISIR ja KYRÖ SAN ALLEGRO (kansikuvassa), 4-vuotias QUANTUM THEORY ja 5-vuotiaat PIN ROCK'S BONAPARTE sekä QUARDINO L. Vanhempia oriita kantakirjattiin kaksi, KWPN-ori DON DE JEU ja FWB-ori KONSTANTINOS KS. Nuorimmat palkittiin päivän päätteeksi oripäivien 2014 parhaina oriina, Diamant de Plaisir oli paras esteori ja Kyrö San Allegro oli sekä paras kouluori että koko oripäivien voittaja.

PIN ROCK'S BLACK VELVET uusintatarkastettiin ja se sai toistaiseksi voimassa olevan jalostukseenkäyttöoikeuden.

Hyviä tiedonlähteitä suomalaisista ratsuhevosista ovat Suomen Hippoksen hevostietokantajärjestelmä Heppa, harrastajavoimin ylläpidetty Sukuposti ja Suomen Ratsastajainliiton kisapalvelu KIPA.

Sivustolla olevien valokuvien kopioiminen ja luvaton käyttö (esim. suoralinkitys) on EHDOTTOMASTI KIELLETTY tekijänoikeuslain nojalla. Kuvia ei luovuteta virtuaalitalleille.

Haluatko tähän bannerin?
Ota yhteyttä!


Copyright ©Leila Kinnari-Wahren 2004-
Webdesign ©Pet-Web 2012